Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN DİLENCİ OPERASYONU

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN DİLENCİ OPERASYONU

CEYHAN BELEDİYESİ’NDEN DİLENCİ OPERASYONU

CEYHAN BELEDIYESI’NDEN DILENCI OPERASYONU

 

Ceyhan Belediyesi ilçe genelinde dilenci operasyonu gerçeklestirdi.  Zabita Müdürlügü ve Ilçe Emniyet Müdürlügü is birligi ile gerçeklesen operasyonda vatandasi vicdanen rahatsiz eden  100 dilenci yakalandi, 4’üne cezai islem uygulandi.

 

Vatandastan gelen sikâyetler dogrultusunda harekete geçen Ceyhan Belediyesi, çogunlugu gruplar halinde Osmaniye’den gelen ve Suriyelilerden olusan 100 dilenciyi etkisiz hale getirdi. Özellikle Cuma günleri artis gösteren ve 8- 10 yas araligindaki Suriyeli çocuklardan ve kadinlardan olusan dilenciler Emniyet güçleri ve zabita ekiplerince toplandi ve cezai islem uygulandi.

 

Ilçe genelinden gerçeklesen dilenci operasyonu hakkinda verilen bilgiye göre bir süredir ilçede vatandaslarin vicdanini sömürerek dilenen kisiler hakkinda sikâyetler aliniyordu. Ekipler konuyla ilgili çalismalarini ivedilikle tamamlayip Emniyet Müdürlügü ile  is birligi yaparak bir operasyon düzenlediler. 100 dilenci zabita ekiplerince toplanip Emniyet Müdürlügüne intikal ettirildi. Birçogu çocuk oldugu için çocuklari kullanip vatandaslarin iyi niyetini suistimal eden 4 kisiye cezai islem uygulandi.

 



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı